Частину областей України накриють грози і град: де буде сильна негода

6 червня 2024, 13:39оновлено 11 червня, 14:19
2331
У більшості областей буде сухо і сонячно, подекуди температура навіть досягатиме +32 градусів. Але в частині регіонів будуть дощі, грози, град і сильний вітер.

Погода, дождь, природа
Частину областей України накриють грози і град/ unsplash.com

Погода в Україні у п’ятницю, 7 квітня, буде переважно сухою і сонячною, лише низку областей накриють дощі, грози і град. Погіршення погодних умов з випаданням опадів буде спостерігатися у західних областях.

Радимо також прочитати матеріал: Чому казати "металобрухт" – неправильно: яке слово варто використовувати натомість

відео дня

Також можливий локальний грозовий дощ у деяких місцях Луганської області. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко.

"Короткочасні дощі та грози, а при грозах шквали та часом град, передбачаються 7-го червня лише в західних областях України. У більшості областей України буде сухо та сонячно, хіба що на Луганщині – якісь локальні грозові дощики майнуть", – зазначила вона.

Нічна температура повітря триматиметься на рівні від +14 до +19 градусів. А вдень стовпчики термометрів показуватимуть +24…+29 градусів, у південній частині +27…+32 градуси.

На сході завтра можливі сильні пориви північно-західного вітру, додала синоптик.

Погода в Украине 7 июня
Погода в Україні 7 червня/ meteoprog

Погода в Києві 7 червня

У столиці України 7 червня буде сухий і сонячний день, опадів не очікується. Температура повітря буде комфортною – +25…+27 градусів.

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Погода в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що в Україні будуть сильні грози та дощі – стало відомо, у яких областях вируватиме негода. Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях будуть дощі з грозами, але в інших – тепло.

Також раніше повідомлялося, що Україну накрила неймовірно затяжна магнітна буря. Ця магнітна буря дуже сильна. Її потужність підвищилася до майже 7-ми балів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти