Атакує палюче сонце і буде важко дихати: погода в Україні стане дуже небезпечною

24 червня 2021, 20:58
В Україну прийде новий циклон, який принесе грози і трохи опустить температуру повітря.
Погода
Погода в Україні буде небезпечною / pixabay

Погода в Україні очікується небезпечною і палюче сонце буде у всіх областях країни. У кількох регіонах, 25 червня, синоптики прогнозують короткочасні дощі та грози, а також невелике посилення вітру.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, на сході країни можлива невелика хмарність, але без опадів. Вночі в регіоні від +18 до +22 градусів, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +33 + 35 градусів.

У південній частині невеликі грози пройдуть в Одесі та Миколаєві, зачепить також Крим. У Херсоні буде сухо. Очікується невелике збільшення вітру. Вночі в регіоні + 20 +22 градуси, вдень від +28 градусів в Одесі до +33 градусів в інших областях. У Криму вночі +18 +20 градусів, вдень від +27 до + 29 градусів.

На півночі невеликий вітер і хмарність, без опадів. Нічна температура становитиме +19 +21 градус, вдень очікується до + 34 градусів.

Західні області накриє грозами і короткочасними дощами, можливе посилення вітру. Вночі від +18 до +21 градуса, вдень у більшості областей від +32 до +34 градусів, місцями до +35 градусів.

У центральній частині країни без опадів, можлива хмарність. Вночі +18 +20 градусів, вдень від +32 до + 34 градусів.

У Києві 25 червня невелика хмарність і посилення вітру, опади не прогнозуються. Вночі в столиці очікується від +20 до +22 градусів, вдень від +32 до + 34 градусів.

читайте такожСпека як в Африці: українців попередили про "сюрпризи" погоди

Варто відзначити, що в суботу, 26 червня, в Україну прийде новий циклон, який принесе грози і трохи опустить температуру повітря – в західних областях. У неділю аномальна спека покине майже всі області країни, крім східних.

Атакує палюче сонце і буде важко дихати: погода в Україні стане дуже небезпечною

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти