Пекельне пекло триває: синоптик оголосила, коли посвіжіє в Україні

23 червня 2021, 11:23оновлено 23 червня 2021, 18:31
Найближчими днями короткочасні дощі синоптик Наталка Діденко обіцяє лише на заході та на півдні України.
синоптик оголосила, коли посвіжіє в Україні
Синоптик оголосила, коли посвіжіє в Україні / Reuters

Погода 24 червня в Україні буде спекотнішою, ніж у Мадриді: термометри покажуть 29-33 градуси, а місцями повітря прогріється до 35 градусів.

Короткочасні дощі синоптик Наталка Діденко обіцяє лише на заході та на півдні України, також опади можливі у Житомирській та Вінницькій областях. У цілому ж, на більшій частині територій України буде сухо.

Погода в Києві 24 червня також буде сухою, сонячною і спекотною: повітря розжариться до 34 градусів. Серйозних опадів не передбачається.

Прихід атмосферного фронту із Західної Європи в Україну очікується лише в суботу-неділю. Цей фронт принесе " більше дощів і невелике ослаблення спеки всюди, крім сходу України, Дніпропетровської області та Запоріжжя", уточнила синоптик.

читайте такожМагнітна буря 24 квітня 2021 покладе початок новому шторму: як пережитиРаніше синоптик назвав терміни аномалії, що насувається на Україну. Спад спеки в Україні буде тимчасовим і зміниться наступним підвищенням температури.

У свою чергу народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище 30 градусів.

Також синоптик розповіла, коли в Україну прийде похолодання. Спека в Україні буде весь тиждень, а пізніше варто чекати значного похолодання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти