У Києві сталося зухвале пограбування Нової пошти

27 лютого 2020, 00:07оновлено 27 лютого 2020, 11:43
До відділення Нової пошти увірвався злочинець у масці. Йому вдалося вкрасти 10 тисяч гривень.
нова пошта
У відділенні Нової пошти відбулося пограбування / Фото: Facebook/Володимир Поперешнюк

У столиці в середу, 26 лютого, невідомий пограбував одне з відділень Нової пошти на вулиці Ярослава Гашека 83 у Дарницькому районі.

Як пише видання "Київ оперативний", близько 21:00 до приміщення увірвався чоловік, який погрожував співробітникам предметом, схожим на пістолет.

Як видно на кадрах, зловмисник прикрив обличчя маскою та прийшов з целофановим пакетом. Йому вдалося вкрасти 10 тисяч гривень.

відео дня
У Києві сталося зухвале пограбування Нової пошти

На даний момент співробітники Нацполіції розшукують злочинця.

РанішеГлавред писав, що в Миколаєві в ніч на неділю, 16 лютого, зухвалі злодії проникли до відділення банку, підірвали банкомат і викрали з нього більше чверті мільйона гривень. За інформацією копів, близько 3 години ночі бандити через вікно проникли у відділення банку на вулиці Космонавтів у Інгульському районі міста. Злодії підірвали банкомат і викрали із нього понад 250 тисяч гривень.

Також нагадаємо, у вівторок, 11 лютого, до поліції міста Києва надійшло повідомлення про пограбування відвідувачки ТРЦ на вулиці Антоновича. Було сказано,що у жінки вкрали мобільний телефон. Пізніше з'ясувалося, що жертвою грабіжників стала відома українська співачка Камалія. За її словами, у магазині "Будинок іграшок", який знаходиться у ТРЦ Ocean Plaza, телефон у неї викрала жінка ромської національності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти