StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Вороніних" відреагувала на те, що її брат по-звірячому вбив двох людей

22 квітня 2023, 23:23оновлено 24 квітня 2023, 13:27
Катерина Волкова звернулася до своїх підписників і попросила їх про милосердя.
Катерина Волкова з братом
Катерина Волкова з братом / Instagram

Російська актриса Катерина Волкова, яка зіграла роль Віри в ситкомі "Вороніни", відреагувала на новини, які стосуються її рідного брата Леоніда Волкова.

Відомо, що Волков підозрюється у скоєнні моторошного вбивства в США. За інформацією американських ЗМІ, Волков убив двох молодих чоловіків і розчленував одного з них, тому як той не захотів більше виступати поручителем за оренду квартири і Волкова вигнали разом з дружиною і дітьми.

Відреагувала на моторошні новини і сама актриса. На своїй сторінці в Instagram, вона написала цілий пост, присвячений братові.

відео дня

"Так, це мій брат. Так, кілька днів тому його заарештували в США. Так, його звинувачують у дуже серйозному злочині. В даний час я і моя сім'я перебуваємо в шоці. Ми намагаємося встановити зв'язок з братом і його адвокатом, але поки зробити це не виходить. Ми не володіємо більшою інформацією, ніж ви, і намагаємося розібратися у всьому, що сталося. Проте ми не сумніваємося в невинності Льоні. Я люблю і не відрікаюся від свого брата", - написала актриса.

Вона також додає, що все, що сталося - це страшний сон. "Молюся, щоб все скоріше вирішилося, і брат опинився на волі", - додає вона.

Нагадаємо, у США сталося страшне вбивство, яке скоїв брат російської актриси Катерини Волкової, яка зіграла в російському ситкомі "Вороніни".

Американські ЗМІ повідомляють, що 37-річний Леонід Волков не просто вбив своїх співмешканців, а розчленував їх тіла і намагався знищити всі докази.

Раніше російський актор Георгій Дронов, відомий завдяки ролям у ситкомах Вороніни і Саша + Маша, в інтерв'ю для BalasanyanChannel назвав геноцид українців подвигом російських солдатів.

Рашистський артист пустився в просторові міркування про велич боротьби окупантів за уявну "денацифікацію" України. Він недвозначно схвалив військову політику РФ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти