StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка турецького серіалу, яка зіграла Хюррем, оскандалилася зв'язками з терористичною Росією

20 травня 2023, 17:55оновлено 30 травня 2023, 10:02
Турецька актриса Мер'єм Узерлі щосили співпрацює з терористичною Росією.
Мер'єм Узерлі
Мер'єм Узерлі "не помічає" війну в Україні / Фото Instagram

Зірка турецького серіалу "Величне століття", турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі потрапила в скандал на червоній доріжці Каннського кінофестивалю.

Так, за інформацією KP.ru, актриса прийшла в наряді російського бренду. Сукня була пошита з тканини тілесного кольору і прикрашена чорним листям. Крім того, на голові у Узерлі красувалася чорна вуаль.

Кажуть, що Узерлі неодноразово прилітала в Москву для примірки нарядів дизайнера і внаслідок часто саме в них відвідувала різні світські заходи.

відео дня

Тим часом, актриса жодного разу не зробила жодної публічної заяви про війну в Україні і про напад терориста-Росії на мирних жителів суверенної держави.

Нагадаємо, раніше турецько-німецька актриса і модель, відома роллю Хюррем-султан в серіалі Величне століття, Мер'єм Узерлі, яку нещодавно запідозрили в третій вагітності, вирішила піддражнити фанатів новими інтригуючими фото.

Раньше дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак показала, як виглядає в бікіні. На відміну від Куєк, яка наїла з десяток зайвих кіло, 26-річна Лілія має бездоганний вигляд.

Крім того, Мер'єм Узерлі зачарувала фанатів різдвяними фотографіями зі своїми дочками. На них артистка з дівчатками позує в однакових святкових костюмах на тлі прикрашеної ялинки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти