StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Слуги народу" розповіла, як її чоловік зник на 17 днів на фронті

24 січня 2024, 23:39
613
Анастасія Карпенко зізналася, що кожен її ранок починався зі сліз, а дзвінки з незнайомих номерів викликали страх.
Анастасія Карпенко, Макс Ніколаєнко
Анастасія Карпенко розповіла історію про чоловіка, який зараз на фронті / колаж: Главред, фото: instagram.com/karpenkonastasia

Українська акторка Анастасія Карпенко ("Як там Катя?", "Перевізниця", "Дім надії", "Лікар Ковальчук", "Слуга народу") сьогодні розділяє долю багатьох українських жінок - її чоловік, Максим Ніколаєнко, зараз служить на фронті. В інтерв'ю для Oboz.ua артистка зізналася, що нещодавно пережила жах і безсилля через безвихідь, коли її коханий перестав виходити на зв'язок.

Наприкінці минулого року Ніколаєнко повідомив акторці, що вирушає на бойове завдання, і буде недоступний 10 днів. Коли минуло 17, Анастасія стала підозрювати зле. Очікування звісток від чоловіка було кошмарним, страх - паралізуючим.

"Нещодавно чоловік попередив, що піде на завдання на 10 днів і не буде на зв’язку. А фактично його не було 17 днів. І весь цей час я ні в кого не могла нічого дізнатися. Можете собі уявити, що я пережила. Кожен ранок починався зі сліз, прокидалася – і плакала. Молилася, щоб усі ці дні привели нарешті до моменту, коли він зателефонує. Але розуміла, що цього може і не статися. Якщо хтось телефонував з незнайомого номера, боялася брати слухавку…", - згадує Карпенко.

відео дня

На щастя для її сім'ї, все обійшлося. Однак акторка розуміє, що багато жінок живуть так сьогодні, і іншим, на жаль, часом щастить менше. У зв'язку з цим Анастасія зазначає, що намагається триматися, як би не було важко.

У ті рідкісні моменти, коли чоловікові дають відпустку, Карпенко доводиться заново знайомити його з мирним життям, але вона не опускає руки. Заради Максима та їхньої маленької доньки, яка дуже сумує за татом. "Нам вдається все це вирішувати швидко. Адже він може повернутися всього на три дні, і ми не маємо часу знайомитися заново. ... Ми намагаємося в дні його приїзду максимально перебувати в любові та розумінні. Багато говорити, слухати. І святкувати. От ці три дні, що ми маємо, намагаємося святкувати", - розповідає Анастасія Карпенко.

Раніше українська співачка Наталя Могилевська випустила зворушливий кліп, у якому показала ідилію з родиною, про яку так довго мріяла. Тепер у артистки є не тільки коханий чоловік, а й двоє чудових дітей.

Також стало відомо, що популярна українська блогерка Таня Парфільєва постраждала через атаку росіян на Київ, яка сталася 23 січня. Інфлюенсерка опублікувала наслідки ворожого обстрілу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти