StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка молодіжних комедій 2000-их потрапила в психіатричну клініку

21 березня 2023, 22:45
Голу Аманду Байнс забрали з вулиці після чергового наркотичного зриву.
Аманда Байнс
Аманда Байнс потрапила в психіатричну клініку / ua.depositphotos.com

Американська акторка, зірка молодіжних комедій Аманда Байнс потрапила в психіатричну клініку. Там вона буде утримуватися найближчі три доби для визначення її стану. Про це повідомляє Daily Mail.

36-річна артистка, відома завдяки фільмам "Що хоче дівчина", "Вона - хлопець", "Великий товстий брехун" та ін., була виявлена на одній з вулиць Лос-Анджелеса голяка. За словами очевидців, Байнс була переляканою і розгубленою.

Вона блукала по дорозі і намагалася зупинити машину. Коли їй це вдалося, попросила викликати "911", тому що їй стало здаватися, що вона божеволіє. Спершу Аманду доставили в поліцейську дільницю, потім - в психіатричну клініку.

відео дня

У двохтисячних Аманда Байнс була кумиром молоді у США та Європі. Акторка на сцені з семи років, і мала комедійне амплуа. За визнанням самої актриси, в 16 років вона стала курити марихуану, щоб позбутися від образу "хорошої дівчинки". Вона мріяла про драматичні фільми, але її запрошували на однотипні ролі.

В кінці двохтисячних вона останній раз з'явилася на екрані в якості акторки ("Легковажна Я" 2010). Вже тоді вона пристрастилася до алкоголю і більш важких наркотиків, і стала стрімко втрачати популярність через зміни в зовнішності і публічні скандали. Байнс кілька разів потрапляла в ДТП, коли була нетверезою за кермом, лежала в реабілітаційних центрах і мріяла одного разу повернутися на екрани. У рехабі вона познайомилася з Полом Майклом, з яким згодом заручилася. Пара розірвала заручини, проте продовжила зустрічатися.

Через нестабільний стан Байнс перебувала під опікою матері. Відомо, що перед цим зривом Аманда повинна була взяти участь у фестивалі, де мало відбутися возз'єднання з іншими акторами шоу Nickelodeon All That (в 1996 році в цьому шоу відбувся її кінодебют).

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти