Дмитро Танкович пояснив, чому боїться моменту, коли дочка піде в школу

10 грудня 2020, 19:11
Телеведучий розповів, як проводить час з дитиною і чому за неї так переживає.
Дмитро Танкович
Дмитро Танкович / Instagram

Відомий телеведучий і гуморист Дмитро Танкович не надто любить розповідати про свою сім'ю. Він вважає це занадто особистим.

Але за лаштунками шоу "Діти проти зірок", яке показує Новий канал, він все ж розповів для Главреда, як проводить час з п'ятирічною донькою, і чому він боїться того моменту, коли вона піде в школу.

"Коли приходжу з роботи, то завжди з нею граю, - каже телеведучий. - Зазвичай Саша придумує якісь ігри. Потім я вкладаю її спати. Тому що знаю, що поки вона не засне, то мені не буде спокою (посміхається). Взагалі, вона у нас дуже винахідлива і артистична. До речі, нещодавно дочку віддали в театральний гурток. А ще Саша займається фігурним катанням. Їй це дуже подобається. І вже є перші досягнення".

відео дня
Дмитро Танкович
Дмитро Танкович / прес-служба

Дочка Дмитра ще не пішла в перший клас і він вже переживає за майбутнє школярки. Каже, що знає, які між дітьми виникають конфлікти, агресія, а деяких починають труїти.

"Коли я вчився, це було простіше, - каже телеведучий. - Всі ходили в однакових штанях (посміхається). А зараз у всіх різні матеріальні можливості, статус і виховання. Вважаю, що дітям треба вміти постояти за себе. Буду цьому вчити Сашу. Бо ви знаєте, як це може зламати дитину".

Нагадаємо, що на шоу "Діти проти зірок" знаменитості приходять не тільки спробувати свої сили проти чемпіонів-дітей, а й часто, щоб розповісти цікаві подробиці про своє життя, які раніше ніхто не знав.

Всі випуски шоу Діти проти зірок показує Новий канал по середах о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти