StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Удочерить дитину: український телеведучий зважився на відповідальний крок

26 травня 2022, 12:14оновлено 26 травня 2022, 13:32
Телеведучий переживає за українських дітей.
Даніель Салем
Даніель Салем зважився на важливий крок / Фото УНІАН

Відомий український телеведучий Даніель Салем зізнався, що прийняв серйозне рішення – після війни він удочерить дитину.

Даніель Салем, який з початку війни вступив до лав терроборони, розповів, що зважився на рішучий крок – ведучий має намір удочерити дитину, яка втратила батьків в результаті вторгнення РФ в Україну, пише ТСН.

У програмі "Вечір з Україною" Салем зізнався, що у нього за час служби були ситуації, коли не раз доводилося евакуювати дітей і після того, як він побував у дитячій обласній лікарні, ведучий визначився з рішенням:

відео дня

"Це так само, як було прийнято мною рішення, 24 я чітко знав, де я опинюся, Куди я піду. Я вважаю, що ми-українці, велика нація! На нас зараз поклалася величезна відповідальність - не підвести нашу країну, наших батьків, міста. Одне з таких рішень, яке мене піднесе зсередини, і дасть мені мотивацію рухатися далі, Це я вирішив, що я хочу саме удочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків. Під час війни це неможливо зробити, але можна стати опікуном. того, як все закінчиться, вона стане офіційно моєю дочкою. Може, усиновлю, може, це буде хлопчик я не знаю", - сказав Салем.

читайте такожМогилевська хоче усиновити дитину: що відомо

Він також зізнався, що його дружина ще не знає про його рішення, але Салем впевнений, що кохана його підтримає:

"Я думаю, вона підтримає. Це не пояснити... Треба розуміти, що є людські життя, які залишаться просто напризволяще. Якщо ти можеш зробити для себе щось. Адже ми це робимо для себе, в першу чергу. Треба розуміти, за що нам вся ця війна. Якщо ми не можемо допомогти близьким, тоді це все даремно. Треба допомагати. Неважливо, де ти служиш, чим займаєшся. Я порахував своєю місією дати життя дитині, яка втратила батьків", - пояснив ведучий.

Нагадаємо, раніше про подібне на думку висловлювалися багато зірок. Зокрема, такі селебріті, як Наталія Могилевська, Катерина Осадча та Юрій Горбунов також не раз висловлювалися про бажання подбати про сироту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти