StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Золота рибка "спливла": куди пропала та де зараз знаходиться Яна Клочкова

25 травня 2023, 13:25
Олімпійська чемпіонка Яна Клочкова переховується від громадськості з початку повномасштабної війни.
Яна Клочкова
Де зараз Яна Клочкова / колаж: Главред, фото: facebook.com/klochkova1

Українська плавчиня і чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова зберігає абсолютне мовчання щодо повномасштабної війни в Україні - з 24 лютого вона повністю зникла з українського інформаційного простору, перестала вести соціальні мережі, зате частенько з'являється в російській соцмережі "ВКонтакте".

Де зараз знаходиться Клочкова, розповів у своєму YouTube- шоу Слава Дьомін. "Золота рибка" осіла в тимчасово окупованому Криму (плавчиня народилася в Сімферополі і до 15 років жила в Криму - прим. редактора) разом з батьками і сином, стверджує ведучий.

"Таке враження, що Клочкова просто живе в зовсім іншій реальності", - коментує мовчання і місцезнаходження спортсменки ведучий, обурений її мовчазною позицією.

Втім, Дьомін нагадав, що такий розвиток подій - цілком закономірний, адже в 2006 році Клочкова підтримувала втікача Віктора Януковича, і була депутатом Харківської міськради від "Партії регіонів".

Ще у вересні 2021 року Яна Клочкова була в Україні, та брала активну участь у громадському житті країни. Наприклад, влаштувала масштабний заплив з великою кількістю учасників.

Дивіться відеорепортаж про заплив Клочкової по Дніпру в День плавання:

Раніше стало відомо, що лояльна до країни-агресора українська співачка Maruv планує повернутися в Україну після війни - вона з чоловіком та дитиною розробила "безпечний план".

Також російський комік Максим Галкін, який визнаний в рф іноагентом через антивоєнну позицію, вперше розповів, як приймав рішення покинути країну-агресора, і коли виїжджав.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти