StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Злата Огнєвіч відверто розповіла про "несподіванку" від Олега Винника

10 липня 2024, 19:00оновлено 10 липня, 19:49
2340
Співачка поділилася власною думкою про артиста-втікача.
Злата Огневич, Олег Винник, Таюне
Злата Огнєвіч новини - Огнєвіч висловилася про Олега Винника / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich, instagram.com/taunetaisia

Олег Винник на початку повномасштабної війни виїхав з України до Німеччини. Це рішення артист мотивував своєю хворобою. І хоч армія фанаток прощає співакові його втечу, його колеги по шоу-бізнесу та інші українці менш лояльно поставилися до цього.

Наприклад, співачка Злата Огнєвіч у своєму недавньому інтерв'ю для видання Фокус зізналася, яке враження на неї справив від'їзд Олега Винника. Вона зазначила, що була здивована таємним від'їздом і тривалим мовчанням співака.

"Буду відвертою, з названих артистів несподіванкою для мене став Олег Винник, бо його творчість і позиціонування кардинально відрізняються від його теперішньої позиції", - каже Огнєвіч.

відео дня

Що ж до решти артистів, які поспіхом покинули країну під час війни і не поспішають повертатися, то до їхніх доль Огнєвіч байдужа "від слова зовсім". "Артисти, які залишили Україну, можуть мати свої причини і обставини, які їм відомі. Я переконана, що кожен має право на власний вибір, але цей вибір завжди відображає його справжню суть і позицію", - заявила співачка.

Хто така Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч - українська співачка і політик, заслужена артистка АР Крим. Представник України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", на якому посіла 3 місце. Народний депутат України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну та обірвав зв'язок з шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктовано неназваною хворобою.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, які обов'язки в ЗСУ виконує офіцер Святослав Вакарчук. У прес-службі гурту Океан Ельзи розкрили подробиці його військової спеціальності.

Також український музичний продюсер Ігор Кондратюк жорстко висміяв колишнього колегу по шоу "Х-фактор" Серьогу за пропаганду в інтерв'ю, та пожалкував про співпрацю з білоруським репером.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти