StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ігор Кондратюк жорстко висміяв ексколегу Серьогу за пропаганду в інтерв'ю

10 липня 2024, 01:44
304
Шоумен був здивований справжнім обличчям репера, який так довго заробляв в Україні гроші.
Серьога, Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк висловився про репера-зрадника Серьогу / колаж: Главред, фото: instagram.com/kondratiuk_official

Український музичний продюсер і шоумен Ігор Кондратюк був колегою співака-пропагандиста Серьоги (Сергія Пархоменка) - разом вони був суддями в шоу Х-фактор (1-4 сезон; 2010-2014 роки). Тоді Пархоменко, який першу популярність здобув саме в нашій країні, із задоволенням жив в Україні та розповідав про свою любов до неї.

Однак під час повномасштабної війни Серьога підтримав агресора, вивіз дітей з України, і тепер напихає їх пропагандистськими промовами. Нещодавно він дав інтерв'ю, в якому відгукувався про Україну та українців вкрай невтішно.

Повз висловлювання колишнього колеги не зміг пройти Ігор Кондратюк. У своєму блозі у Facebook розчарований музичний продюсер пожалкував про те, що колись співпрацював із Серьогою.

відео дня

"Тут брутального Серьогу брутально [полюбило] ФСБ, здається. А може він чимось сильно затягнувся? Або просто сеча в голову підійшла... Блін, з ким доводилось працювати!!!" - написав здивований шоумен.

Хто такий Серьога?

Сергій Пархоменко - більш відомий мононімно як Серьога - білоруський і український хіп-хоп-виконавець, який став знаменитим після випуску хіта 2004 року "Чорний бумер". Перший кліп зняв в Україні, 2010 року став суддею проєкту "X-фактор Україна", у вересні 2013 року отримав безстрокову посвідку на проживання в Україні.

Тепер Серьога перебуває в Білорусі. В ефірах пропагандистських каналів він поширює кремлівські теорії змови про те, що війну в Україні розв'язали "англосакси". Пархоменко просуває ідеї "русского мира", заявляє, що українці, росіяни і білоруси - "один народ".

"Русскому миру, де є і ми, і українці, і росіяни, протистоїть потужний мозковий центр з того боку. Там є збройні сили, вони дуже вміло користуються чужими арміями, чужими державами", - говорив Пархоменко у вересні 2022 року на каналі "Беларусь 1".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Тіна Кароль зізналася, у кого на її думку "один із найкращих голосів в Україні". Вона розповіла, про свою співпрацю з артистом, якого цінує так високо.

Також стало відомо, що популярний шоумен Ваня Рассел опинився в епіцентрі російського удару по Києву 8 липня. Під час вибуху він почав прощатися з життям, але дивом залишився цілим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти