StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стало відомо, які обов'язки у ЗСУ виконує офіцер Святослав Вакарчук

10 липня 2024, 02:14
560
У прес-службі артиста розкрили особливості його військової спеціальності.
Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук новини - яку посаду в ЗСУ обіймає Святослав Вакарчук / колаж: Главред, фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Український співак і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук вступив до ЗСУ в березні 2022 року. Станом на сьогодні артист все ще є мобілізованим.

Про це виданню Апостроф повідомила прес-секретар Вакарчука Вікторія Хоменко. Вона розповіла, що регулярні виступи музиканта на фронті для українських захисників - частина його обов'язків.

Під час навчання у Львівському національному університеті Святослав Вакарчук проходив військову кафедру. Там же він здобув спеціальність, за якою служить сьогодні.

відео дня

"Він в свій час проходив військову кафедру при університеті, спеціальність "військова соціологія, психологія", тож, офіцер МПЗ (морально-психологічного забезпечення - прим. редактора). Його поїздки, виступи на фронті, яких вже більше 250 на всій лінії, напрямках, зокрема, - частина цього", - розповіла Хоменко.

Хто такий Святослав Вакарчук?

Святослав Вакарчук - український музикант, співак, лідер гурту Океан Ельзи. Заслужений артист України. Творець і голова політичної партії "Голос" (2019-2020). Випустив 10 музичних альбомів у складі Океану Ельзи.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Тіна Кароль зізналася, у кого на її думку "один із найкращих голосів в Україні". Вона розповіла, про свою співпрацю з артистом, якого цінує так високо.

Також стало відомо, що популярний шоумен Ваня Рассел опинився в епіцентрі російського удару по Києву 8 липня. Під час вибуху він почав прощатися з життям, але дивом залишився цілим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти