StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зібров розповів, як Матвієнко зцілила його від хвороби: "Робила якийсь обряд"

12 жовтня 2023, 20:28
Артист стверджує, що Ніна Митрофанівна володіла не тільки магічним голосом, а й надприродними здібностями.
Павло Зібров, Ніна Матвієнко
Павло Зібров про Ніну Матвієнко - співачка зцілила артиста / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Український співак і Народний артист України Павло Зібров був серед тих, хто вшанував пам'ять Ніни Митрофанівни Матвієнко на прощанні, яке відбулося вчора в Національній філармонії України.

Слідуючи останньому бажанню співачки, чиє серце перестало битися 8 жовтня, Зібров не став плакати, прощаючись з легендою. Навпаки: зі світлою сумом він розповідав про Ніну Митрофанівну добрі історії.

Так, журналістам Оbоzrevatel він з упевненістю заявив, що співачка володіла даром зцілення та глибокими знаннями в області народної медицини. Цей її талант він випробував на собі.

відео дня

Павло Зібров розповів, що на зорі своєї кар'єри жив з Матвієнко в одному будинку. Одного разу він сильно захворів, і співачка зголосилася йому допомогти по-сусідськи. Ніна Митрофанівна провела над ним обряд, прочитала молитву, а на ранок артист вже почував себе чудово.

"Прийшла. Зробила якісь примочки, обтерла мене, запалила свічку в моїй квартирі, заварила трави, сказала це випити. Довго молилася, робила якийсь обряд наді мною – я заснув. Прокинувся зранку – в мене температура 36,6. Вона мене зцілила. Так я вперше познайомився зблизька з легендою. От щось таке в неї було від цілителів – точно чимось володіла", - розповідає співак.

Пізніше Зібров багато гастролював з Матвієнко, і про її м'який характер та шалену працездатність знає не з чуток. "Ми багато їздили з концертами по Радянському Союзу – а це поїзди, готелі, автобуси. Часто спілкувалися, і жодного разу не чув, що вона стомилася. ... Я вважаю, що вона зірка планетарного масштабу", - поділився спогадами він.

Раніше президент України Володимир Зеленський відреагував на смерть Ніни Матвієнко. Він висловив свої співчуття сім'ї артистки та нагадав, в чому цінність її творчості для української культури.

Також не стримала емоції з приводу смерті Ніни Митрофанівни і її колега, співачка Софія Ротару. Софія Михайлівна зазначила, що смерть Матвієнко розбила їй серце.

Інші новини про Ніну Матвієнко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти