StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жерар Піке зраджував Шакірі з мамою свого одноклубника - співачка підтвердила розставання

4 червня 2022, 19:59
З чуток артистка заскочила коханців у себе вдома.
Жерар Піке зраджував Шакірі з мамою свого одноклубника - співачка підтвердила розставання
Шакіра підтвердила розставання з Жераром Піке / instagram.com/shakira

Колумбійська співачка Шакіра підтвердила розставання з коханим і батьком її двох дітей, іспанським футболістом Жераром Піке. Пара була разом 11 років.

За даними видання Daily Mail артистка зробила офіційну заяву: "Ми з жалем підтверджуємо, що наші шляхи розходяться. Заради благополуччя наших дітей, які є нашим найвищим пріоритетом, ми просимо вас поважати їх приватне життя. Дякую за розуміння".

Причиною для розриву між Піке і Шакірою попередньо називають численні зради спортсмена. Іспанське видання El Periodico назвала, хто імовірно був коханкою футболіста.

відео дня

Так йому приписують роман з мамою його одноклубника Пабло Гавіри. Про те, що Піке зраджує співачці з його матір'ю, 17-річний Гаві був не обізнаний. З чуток Шакіра заскочила свого благовірного в їх спільному будинку в обіймах розлучниці.

Нібито поп-діва вигнала зрадника з дому саме після цього випадку. Інше видання повідомляє про те, що Піке завів роман з 20-річною блондинкою, яка працює хостес.

Зараз Піке живе в Барселоні і веде холостяцький спосіб життя з купою розваг та жінок.

читайте такожНаталія Валевська розлучилася з чоловіком після 18 років шлюбу

Раніше стало відомо, що колишня прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель вийшла заміж за українського економіста і колишнього перший заступника Міністра економіки України.

Також екс-дружину актора Джонні Деппа Ембер Херд визнали винною в наклепі на актора. Через її сфабриковані свідчення, артистка зобов'язується виплатити колишньому велику компенсацію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти