StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Остапчука висловилася про розставання: "Краще відпустити людину, яка хоче жити без мене"

20 листопада 2022, 17:59
Христина Остапчук поділилася своєю філософією в тому, що стосується сім'ї та відносин.
Христина Горняк, Христина Остапчук
Христина Горняк розповіла, що не готова тримати людину, яка хоче піти / instagram.com/kristygor

Блогерка і нотаріус Христина Горняк створила собі імідж вольової, самодостатньої і сильної жінки, для якої життєва мудрість перестала бути загадкою.

І хоч свої стосунки з чоловіком, теле- та радіоведучим Володимиром Остапчуком, вона навідріз відмовляється коментувати після чуток про розлучення, вона все ще здатна дати цінну пораду своїм підписникам, коли вони того просять.

Так до Горняк на її сторінці в Instagram звернулася дівчина, від якої хоче піти чоловік. Сама вона вагітна і не уявляє, що робити в такій ситуації далі. Блогерка щиро поспівчувала підписниці, і спробувала поставити себе не її місце.

відео дня

"Блін. Перш за все я хочу вас подумки обійняти і попросити зберегти себе та своє продовження. Знаєте, я точно впевнена, що всі випробування, що нам даються - це наші уроки, але ми точно зможемо все пройти. Подумайте, попрацюйте разом, але якби я приміряла на себе, то не знаю, мені, мабуть, було б краще відпустити ту людину, яка висловила бажання жити без мене і без нашого маленького янголятка. Спочатку буде дуже боліти - то факт... Але... Я тут не радник, тільки свою думку кажу. Бережіть себе!"- побажала дівчині Христина Горняк.

Варто відзначити, що питання розставання навіть тут вона постаралася максимально обійти стороною.

Христина Горняк, Христина Остапчук
Христина Горняк розповіла, що не готова тримати людину, яка хоче піти / instagram.com/kristygor

Раніше відомий український модельєр Андре Тан заінтригував шанувальників новим романом. Вперше після розлучення в 2021 році він заговорив про особисте життя і показав фото з коханою.

Також зірка кіносаги Сутінки Тейлор Лотнер розчарував всіх прихильниць чарівного перевертня Джейкоба Блека: актор одружився на дівчині, з якою зустрічався з 2018 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти