StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Комарова розповіла про любов до журналіста та що в його роботі для неї найстрашніше

8 лютого 2023, 20:24
Олександра Кучеренко поділилася почуттями, що переповнюють її, напередодні річниці повномасштабної війни в Україні.
Олександра Кучеренко, Дмитро Комаров
Олександра Кучеренко звернулася до Дмитра Комарова напередодні прем'єри його документального проєкту "Рік" / instagram.com/aakucherenko

Міс Україна-2016, журналістка, телеведуча і дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко звикла до того, що її чоловік подовгу відсутній вдома - він жив подорожами і знімав чудові репортажі по всьому світу зі справжньою спрагою.

На жаль, 24 лютого 2022 року світ кожного українця остаточно вивернувся навиворіт - повномасштабне вторгнення рф в Україну, яке триває вже майже рік, зробило війну нашою реальністю. І навіть в цій реальності Комарову вистачило сміливості в числі перших, нарівні з військовими, відвідувати найгарячіші точки, та документувати найдраматичніші сторінки сучасної історії України.

Ці спостереження послужили основою для нового документального проєкту Дмитра Комарова "Рік", присвяченого річниці війни в Україні. Дружина журналіста, Олександра Кучеренко, на своїй сторінці в Instagram розповіла більше про проєкт, а також звернулася до чоловіка.

"Люблю і пишаюся моїм чоловіком. Дмитро завжди працював в екстремальних умовах, але найстрашнішим в усьому світі виявилося те, що зараз відбувається в рідній Україні. Уже рік", - пише Олександра.

Раніше популярна американська модель Капріс Буре зробила скандальну заяву щодо президента країни-агресора Путіна - вона запропонувала відправити йому свої голі фото, в надії, що вони доведуть його до інфаркту.

Також українська актриса Наталка Денисенко жорстко відповіла тим, хто критикує її за спроби жити нормальним життям, поки її чоловік, актор Андрій Федінчик, на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти