StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Чекаємо на концерті": несподіване повернення Потапа і Каменських в Україну

7 березня 2024, 09:56оновлено 7 березня, 10:51
Потап заінтригував фанатів підписом під новою публікацією Насті Каменських, що вони чекають усіх на концерті в Сумах.
Потап, Настя Каменських
Потап і Настя Каменських повертаються в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap/, instagram.com/kamenskux/?hl=uk

Відомий український репер Потап, який з осені минулого року перебуває за кордоном, здається, повертається в Україну. Фанати вже зраділи такій новині.

Настя Каменських, дружина Потапа, опублікувала новий пост на своїй сторінці в Instagram. На фото співачка зображена в місті Суми перед своїм концертом "Я - Україна".

"Сьогодні ми починаємо другу частину туру в Сумах. Знаю, що була важка ніч, але я дуже рада бути тут і мати можливість сьогодні вас побачити і підтримати. Дуже хочеться цінувати життя і не упускати жодної можливості просто посміхнутися", - написала Каменських.

відео дня

Потап прокоментував публікацію дружини:

"Всіх чекаємо на концерті".

Тільки артист не уточнив, буде він у залі, як глядач, чи виступить разом із Настею.

Шанувальники зірок написали безліч коментарів, що дуже чекали на них в Україні:

"Як я обожнюю вас двох! Мені все одно хто куди поїхав, хто де був... Ви подарували мені дитинство... Щасливе дитинство, я жила на Луганщині, поки окупована, то нас теж засуджують, мовляв, понаїхали... Не кожен має воювати, хто не може, має донатити, я вірю, що ви це робили! Щастя вам!";

"Вдалого концерту і без тривог! Я із Сум, але на концерті не буду. Просто люблю тебе і серцем з тобою. Я знаю, що ти класна";

"Нарешті дочекалися початку туру".

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, нещодавно Потап і Настя Каменських засвітилися на червоній доріжці в США, але, схоже, прийшли вони туди окремо. Зірки не опублікували жодного спільного знімка у своїх соцмережах.

А також відомий український співак Саша Чемеров від початку повномасштабного вторгнення разом з іншими зірками виступає перед військовими. Але, наприклад, Потапу він відмовив у співпраці.

Читайте більше про Потапа і Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти