StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жаді та Лукас з "Клону" повторили культовий момент з серіалу через 20 років

12 березня 2023, 13:04
Джованна Антонеллі і Мурілу Бенісіу показали, що могло статися з їхніми персонажами після десятків років разом.
Джованна Антонеллі, Мурілу Бенісіу
Джованна Антонеллі станцювала перед Мурілу Бенісіу через 20 років після виходу серіалу "Клон"/ imdb.com

Бразильські актори Джованна Антонеллі і Мурілу Бенісіу з 2001 по 2002 роки грали найгарячішу кінопару - Жаді та Лукаса в бразильському мелодраматичному телесеріалі "Клон".

Відмінною рисою Жаді, окрім шикарного макіяжу зі складними стрілками, який намагалися повторити фанатки серіалу, були її танці - в строкатому одязі, розшитому золотом, монетками і бісером, з різним інвентарем на кшталт шабель або навіть змій. Один з таких танців вона присвятила своєму коханому Лукасу.

Двадцять років потому Антонеллі і Бенісіу зняли гумористичний ролик, яким поділилися в Instagram - як Жаді танцювала б для Лукаса через двадцять років спільного життя.

відео дня

На відео Джованна-Жаді, обвішана посудом і з каструлею на голові, стукає по собі ложками і заманливо крутить стегнами. Мурілу-Лукас сидить на дивані, та дивиться на жінку - він так здивований, що навіть надів окуляри, щоб краще розглянути її номер.

Примітно, що Антонеллі і Бенісіу дійсно були закохані один в одного. Вони були разом близько чотирьох років після виходу серіалу, і навіть мають спільного сина. Втім, їх любов виявилася не такою міцною, як у Жаді та Лукаса, хоч актори і залишилися в близьких дружніх відносинах.

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену - принцесу воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти