StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зеленська зізналася, чому не ходить до психолога: "Деталі не можу розголошувати"

26 жовтня 2023, 17:57
645
Перша леді України вчиться справлятися з проблемою безсоння самостійно.
Олена Зеленська
Олена Зеленська розповіла, чому їй не можна до психолога / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська разом з профільними фахівцями проводить масштабну кампанію із забезпечення, вивчення та пошуку безпечних способів підтримки психічного та психологічного здоров'я українців. До того ж в суспільстві необхідно боротися зі стереотипом, що звертатися за допомогою з подібними питаннями - соромно.

За даними соціологічного дослідження Alligator Digital зараз кожен другий українець зараз відчуває себе гірше в емоційному плані. Зеленська, яка має порушення сну, не виняток.

На жаль, по ряду причин на даний момент перша леді може покладатися лише на самопоміч - війна та статус дружини президента диктують свої умови. "Я залюбки б звернулася до фахівця, проте не вийде бути відвертою. Мені нема чого приховувати, але зараз є деталі, побутові насамперед, які я не можу розголошувати", - дала коментар вона українському виданню Vogue.

відео дня

Олена Зеленська розповіла, що бореться з безсонням шляхом дихальних практик і медитацій. Також намагається дотримуватися гігієни сну, що, втім, їй вдається не завжди. Але бездіяльності вона не приймає ні у власному житті, ні в програмі кампанії.

Раніше Олена Зеленська вразила стильним образом - перша леді України знялася для популярного іспанського видання в незвичайному аутфіті, який підкреслив її жіночність.

Також стиліст першої леді, засновниця українського бренду Gunia Project Наталія Каменська, розповіла, в якому вбранні Олена Зеленська зустріне перемогу над країною-агресором.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти