StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зеленська відмовилася летіти у США: усе через Навальну

6 березня 2024, 10:06
Олену Зеленську хотіли посадити поруч із вдовою Навального, але перша леді України відхилила запрошення Білого дому.
Олена Зеленська, Юлія Навальна
Олена Зеленська відмовилася летіти у США / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine, t.me/navalnya_yulia

Перша леді Олена Зеленська відмовилася летіти у США для участі у зверненні президента США Байдена до Конгресу в четвер. Причиною стало те, що її хотіли посадити поруч із Юлією Навальною.

The Washington Post повідомляє, що Олену Зеленську хотіли посадити поруч із Джилл Байден і Юлією Навальною. Як зазначили, "присутність обох жінок, кожна з яких є опором російському президенту Володимиру Путіну, стала б потужним тлом для виступу президента Байдена на спільній сесії Конгресу".

За даними джерел видання, присутність Навальної викликала протиріччя в Києві. Якщо навіть врахувати, що Навальний був опозиційним політиком і лідером боротьби з терористичним режимом Путіна, але всі чудово пам'ятають його заяви про анексований Крим.

відео дня

Офіційний представник Білого дому заявив, що рішення Зеленської, ймовірно, було пов'язане з "конфліктами в розкладі". В Офісі президента поки не коментували ситуацію.

"Юлію дійсно запрошували, але я думаю, що всі забувають обставини, на тлі яких розгорталися події. Чоловік Юлії помер два тижні тому. Їй потрібно хоча б трохи відновитися зараз", - сказала прес-секретар Навальної.

Один американський чиновник повідомив, що, ймовірно, Офіс президента України не поставили до відома, що Навальна відмовилася брати участь.

Хто така Олена Зеленська?

Олена Зеленська - дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді України з 20 травня 2019 року, сценаристка студії "Квартал-95". Входить до списку 100 найвпливовіших людей 2023 року за версією журналу Time.

Нагадаємо, Олена Зеленська в одному з інтерв'ю заявила, що, як і раніше, живе з чоловіком окремо, оскільки більшу частину часу він проводить у своєму офісі.

А також Зеленська одягла велику прикрасу ручної роботи, яка належить бренду Gunia Project. Брошка виконує не тільки декоративну роль, а й несе символічне навантаження.

Читайте більше про Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти