StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Засвітився з братом і фавориткою: Костянтин Меладзе публічно підтримав Тарасову

6 листопада 2023, 12:38
Музичний продюсер вийшов на сцену під час концерту Валерія Меладзе.
Валерій Меладзе, Костянтин Меладзе, Софія Тарасова
Костянтин і Валерій Меладзе та Софія Тарасова - брати вийшли на одну сцену в Берліні / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic, instagram.com/sofia_tarasova

Днями у Валерія Меладзе відбувся концерт у Берліні. Компанію співакові на сцені склала співачка українського походження, колишня учасниця гурту ВіаГра Софія Тарасова.

Разом артисти виконали пісню "Притяженья больше нет" - хіт, вперше виконаний Меладзе разом з ВіаГрою (у складі Мейхер/ Седокова/ Брежнєва) в 2005 році. Фрагменти виступу з'явилися на сторінці Тарасової в Instagram.

Примітно, але пізніше до них на сцену вийшов і музичний продюсер Костянтин Меладзе, якого зал зустрів оваціями. Такий спільний перфоманс лише підлив масла у вогонь щодо чуток про його роман з Тарасовою.

відео дня

Деякі глядачі стали стверджувати, що при появі Меладзе-старшого поруч з 22-річною співачкою, повітря буквально наелектризувався від романтичної напруги між ними. Інші - навпаки, розчаровано підкреслили, що між Софією і Костянтином "тяжінням" і не пахне.

Меладзе і Тарасовій стали приписувати роман після того, як вони разом випустили романтичну пісню "Почему я?". Пізніше співачка Віра Брежнєва, колишня дружина музичного продюсера, підтвердила розлучення з ним. Подейкують, що останній цвях у труну їхнього шлюбу вбила саме Тарасова, мовляв Костянтин розгледів у Софії перспективний проєкт, а пізніше професійний азарт переріс у романтичні стосунки.

Тарасова відносини з Костянтином Меладзе заперечує.

Валерій Меладзе, Костянтин Меладзе, Софія Тарасова
Костянтин і Валерій Меладзе та Софія Тарасова - брати вийшли на одну сцену в Берліні / скріншот

Раніше стало відомо, що у Костянтина Меладзе відібрали ВНЖ в рф. За документами, які публікують росЗМІ, музичний продюсер хоч і був успішний в країні-окупанті, від українського громадянства не відмовився.

Також VERA (Віра Брежнєва) дала рідкісний публічний коментар щодо її стосунків з Костянтином Меладзе. Вона висловилася про причини розлучення.

Інші новини про братів Меладзе:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти