StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Змушували стояти на колінах: популярна українська актриса розповіла про булінг у школі

1 листопада 2023, 15:09
558
Фрося, яка грає маленьких дівчаток, стала жертвою булінгу в школі.
Актриса Фрося Мельник розповіла про свою кривдницю
Актриса Фрося Мельник розповіла про свою кривдницю / Колаж Главред, фото Instagram / efrosiniamelnik

Популярна українська актриса Фрося Мельник, яка зіграла в багатьох українських серіалах і мелодрамах, поділилася особистим.

Так, за інформацією ТСН, актриса, яка грає маленьких дівчаток, розповіла про свою нову роль у серіалі "Коло омани".

Фрося розповіла цікаві моменти зі зйомок, а також розкрила подробиці про свою героїню і зйомки.

відео дня

За словами актриси, у неї багато спільного з Солей, тому в кадрі вона відчуває себе досить невимушено, ніби грає саму себе.

Тим часом, дуже емоційною і навіть складною для Фросі стала сцена булінгу в школі, адже вона пережила це і в реальному житті. Актриса відверто поділилася власною історією.

"У школі є одна дівчинка, вона трохи старша за мене. Одного разу вона мене принизила. Я прийшла додому і розповіла татові, він сказав, щоб я з нею віталася і була ввічливою, але спілкування обмежила. Я так і робила. Через тиждень я принесла в школу печиво, щоб пригостити однокласників, її теж пригостила. Тоді вона запитала чи дружу я з нею, а я сказала, що ні, це просто знак ввічливості, як мене і вчив тато. Дівчинка через це дуже образилася і чекала мене в роздягальні зі своєю подругою. Вона взяла мене за передки і сказала подрузі бити. Але я з ними впоралася, тому що тато завжди мене вчив захищатися, коли треба. Вони говорили ставати на коліна і просити вибачення, але я не стала цього робити", - розповіла Фрося.

Нагадаємо, раніше відома українська актриса Ірма Вітовська висловилася про мовчазну позицію дочки своєї колеги Ольги Сумської, також актриси Антоніни Паперної.

Раньше Віра Брежнєва зізналася, як її змінило розлучення з Костянтином Меладзе. Довгий час вона приховувала розставання з продюсером адже була з ним дійсно щаслива.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти