"Навіщо приховувати?": Діва Монро прокоментувала чутки про материнство

24 жовтня 2024, 19:54
775
Невгамовній Монрітті дуже личить дитячий візочок, з яким її часто можна побачити.
Монро
Монро висловилася про материнство і чутки про появу у неї сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/monritta

Ще влітку українська ведуча і блогерка Монро стала у своїх соціальних мережах з'являтися з немовлям. Це спровокувало хвилю чуток про те, що у Діви з'явився синочок, якого звуть Левом.

В її блозі можна побачити, що Монро із задоволенням порається біля малюка, а також активно обговорює з підписниками особливості материнства і догляду за дітьми. Втім, як стверджує блогерка, немовля не її - вона всього лише допомагає близькій подрузі доглядати за дитиною.

У цьому Монро зізналася в недавньому інтерв'ю для Oboz.ua. "Я одразу розуміла, що підуть ці розмови. Проте якби хлопчик був мій, я б сказала про це, ви ж мене знаєте. Навіщо приховувати? Я достатньо щира і відкрита. З подругою Наталею, яка нещодавно стала мамою, у нас дуже довгий шлях стосунків, ми партнерки. Тому я їй допомагаю, весь час напохваті", - каже Монро.

відео дня

Утім, власними діточками, через усиновлення або сурогатне материнство, вона обзаводитися зовсім не поспішає. Каже, що не готова до такої відповідальності.

"Ні-ні, дякую. Буду чесною: діти – це відповідальність, до якої я недостатньо готова. Завжди це розуміла, а зараз усвідомила ще більше", - зізналася Невгамовна Монрітта.

Хто така Діва Монро?

Діва Монро, вона ж "Невгамовна Монро", "Монрітта" - телеведуча, акторка, співачка, блогерка, громадська діячка та відома українська шоувумен, яка першою ввела в загальноукраїнську термінологію поняття травесті-діва, та перша артистка, яка відкрито заявила про себе, як про трансгендерну представницю шоу-бізнесу в Україні, повідомляє Вікіпедія. У лютому 2024 року Діва Монро розповіла, що перебуває в процесі трансгендерного переходу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Камалія показала дорослих доньок-двійнят. 11-річні Арабелла і Мірабелла живуть і здобувають освіту в Лондоні, через що не можуть часто бачитися з матір'ю.

Також блогер-утікач Олександр Волошин оголосив про примирення з колишньою дружиною, українською співачкою Анною Трінчер. Пара розлучилася восени минулого року, і відтоді практично не підтримувала зв'язок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти