StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Забути про існування": Горбунов закликав покарати міжнародні організації

10 червня 2023, 00:00
Юрій Горбунов справедливо засумнівався в правильності існування цих інституцій.
Юрій Горбунов
Юрій Горбунов обурений ситуацією / скріншот

Український шоумен і волонтер Юрій Горбунов висловився щодо обурливої поведінки міжнародних правозахисних організацій, які ніяк не відреагували на трагедію та екоцид, пов'язаний з підривом російськими окупантами Каховської ГЕС.

Як повідомив телеведучий на своїй сторінці в Instagram, абсолютно незрозуміло, навіщо ці організації взагалі існують. "Навіщо вони існують!? Сидять на зарплатах і обідають? Що ще має статися в нашій країні, щоб ці недоорганізації прокинулися", - задає риторичне питання Горбунов.

відео дня

"Жодна міжнародна організація - ні Червоний Хрест, ні МАГАТЕ, ні ООН не відреагували на те, що сталося з Каховською ГЕС. У них зараз немає варіантів, що з цим робити. Знаєте, чим зараз займається Червоний Хрест? Вони привозять гуманітарну допомогу жителям Бєлгородської області! Все, що відбувається в нашій країні, їм нецікаво. Можливо, настав час покласти край безглуздості існування цих організацій. Їх не треба реформувати, їх потрібно просто закрити і забути про їх існування", - зазначив ведучий у своєму зверненні.

На відео - Юрій Горбунов про бездіяльність міжнародних організацій:

Нагадаємо, раніше також емоційно щодо цих організацій висловилася українська телеведуча і волонтер Маші Єфросиніна.

Крім того, ще раніше українські телеведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов, які виховують двох спільних синів, поділилися зворушливими фото, на яких показали свого старшого сина Івана, якому виповнилося 6 років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти