StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

За паспортом: популярну російську телеведучу застукали в посольстві Ізраїлю

9 лютого 2023, 22:08
Популярну телеведучу сфотографували в посольстві Ізраїлю.
За паспортом: популярну російську телеведучу застукали в посольстві Ізраїлю
Лариса Гузєєва. Фото соцмережі

Російські телеграм-канали повідомляють, що російська актриса Лріса Гузєєва нібито на порозі отримання ізраїльського громадянства.

Так, за інформацією каналу "не Малахов", Ларису Гузєєву помітили в МВС ізраїльського міста Хайфа, де раніше на міграційній перевірці засвітився Джиган. Медіа також зазначає, що сама ведуча раніше у своєму фірмовому стилі відреагувала на чутки про еміграцію, назвавши дебілами тих, хто "збирає плітки".

відео дня

У мережі навіть з'явилася фотографія зірки, яка щось обговорювала зі співробітниками посольства.

Нагадавши, раніше репер-одесит Джиган, який влаштувався в Москві під спідницею у російської мільйонерки Оксани Самойлової, зібрався переїжджати в Ізраїль.

Як пишуть російські телеграм-канали, Джиган, який разом зі своїм сімейством, знаходиться в Ізраїлі на відпочинку, подався на громадянство. "Пишуть, що Джиган в Ізраїлі не тільки відпочиває, а й подає документи на ізраїльське громадянство. І шанси, схоже, великі", - повідомляє"Не Малахов".

За інформацією каналу, Джиган, він же Денис Устименко-Вайнштейн виріс в Одесі. Його батько Олександр Устименко служив моряком на судні далекого плавання. Про матір репера відомо лише те, що за національністю вона єврейка. Прізвище Вайнштейн Джиган взяв через повагу до покійної прабабусі, яка пережила Голокост.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти