StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

З фронту на сцену: боєць 3-ї штурмової Віктор Розовий повернувся в "Лігу Сміху. Волонтерський десант 2"

27 жовтня 2023, 16:53
688
Співведучим Євгена Кошового у новому спецсезоні став Віктор Розовий.
Віктор Розовий візьме участь у проекті під час своєї відпустки
Віктор Розовий візьме участь у проекті під час своєї відпустки / Коллаж Главред, фото пресс-служба ТЕТ

3 листопада о 20:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нового спецсезону проєкту "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2", де команди боротимуться не за титул, а за право реалізувати конкретну волонтерську місію.

Співведучим Євгена Кошового у новому спецсезоні став Віктор Розовий – до 24 лютого 2022-го гуморист, чемпіон "Ліги Сміху", а нині боєць легендарної 3-ї окремої штурмової бригади.

Ще на початку 2022 року Віктора Розового запросили на роль ведучого дев’ятого сезону гумористичного проєкту "Ліги Сміху". Сезону, який перервала війна.

відео дня

23 лютого команда проєкту відзняла п’яту програму, а вранці 24-го всім було вже не до сміху. У березні Віктор став на захист Батьківщини, тож перший "Волонтерський десант" Євген Кошовий провів сам, щоразу пояснюючи, що колега зайнятий на основній роботі через неадекватного сусіда-агресора.

Віктор Розовий та Євген Кошовий знову ведучі
Віктор Розовий та Євген Кошовий знову ведучі / Фото пресс-служба ТЕТ

Однак у другому спецсезоні "Ліги Сміху. Волонтерський десант 2", зйомки двох ігор збіглися з офіційною відпусткою Віктора.

"Його поява на сцені разом з Євгеном Кошовим стала справжнім сюрпризом не лише для глядачів, а й для всієї команди проєкту. Тож на підготовку до ефіру в бійця 3-ї окремої штурмової бригади було всього-на-всього 30 хвилин", - повідомляє прес-служба телеканалу.

Чи з’явиться Віктор Розовий у наступних чотирьох іграх "Волонтерського десанту 2" – інтрига навіть для нього самого, адже зараз основне завдання гумориста – виборювати свободу та відстоювати незалежність України.

Нагадаємо, "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2" – це не просто гумористичний проєкт, а волонтерська акція з важливою благодійною ціллю. Щоп’ятниці о 20:00 на ТЕТ команди поєднуватимуть свою гумористичну та волонтерську діяльність. Вони жартуватимуть й боротимуться за головний приз: право доставити захисникам такі необхідні на фронті автівки для якнайшвидшої перемоги.

Оцінювати команди у новому спецсезоні будуть відомі актори, які міцно закріпилися у тренерських кріслах – Ігор Ласточкін і Станіслав Боклан – гумористи, яких виховала "Ліга Сміху": Іван Кухарчук з "30+", Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль", Настя Оруджова з "Тріо "Різні", Влад Куран з "Ветеранів космічних військ", Ірина Сопонару з "Вінницькі" та Олександр Степаненко з "Відпочиваємо разом".

Нагадаємо, раніше Віктор Розовий дав велике інтервʼю, де розповів про те, як потрапив до Азову, свої стосунки із Зеленським, про бойових товаришів на навіть про те, як оберігав свою маму від новин про те, що він пішов захищати батьківщину.

Раніше також стало відомо про те, що 23 вереснявідбулося довгоочікуване повернення гумористичного проєкту Ліга Сміху.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти