StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Антонов перетворився на старезного дідуся

10 січня 2023, 22:20
Співак, який підтримує війну в Україні, став немічним старим.
Юрій Антонов
Юрій Антонов / Известия

Виконавець колись популярного хіта "Летящей походкой", російський співак Юрій Антонов, який, до речі, теж підтримує війну і вбивства мирних громадян України, зовсім одряхлів.

Відповідне фото опублікував телеграм-канал "не Малахов".

"77-річний Юрій Антонов схуд і змарнів через недугу. Багато років артист страждає від болю в суглобах - їздив лікуватися в Європу, пережив кілька операцій, в тому числі по заміні колінного суглоба, навіть консультувався у китайського знахаря. Але біль не йде, через що Антонов став майже самітником у своєму заміському будинку", - повідомило ЗМІ.

Юрій Антонов перетворився на старезного дідуся

Відзначимо, що раніше, композитор, співак і поет Юрій Антонов потрапив в базу даних українського сайту "Миротворець". Повідомляється, що музиканта внесли до бази даних через "незаконний перетин державного кордону України". Антонов двічі відвідував анексований Крим у 2014 році.

Нагадаємо, він також назвав Латиську співачку Лайму Вайкуле недоумкуватою.

Колись шановний артист опустився до бридких образ через те що Лайма заступилася за Аллу Пугачову, яку в РФ труять за антивоєнну позицію її сім'ї.

Вайкуле заявила, що Примадонну варто цінувати хоч за те, що довгі роки вона годувала російську естраду. Антонова таке формулювання обурило. У росЗМІ він обізвав Вайкуле другосортною артисткою, яка просто вирішила "примазатися" до слави Пугачової.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти