StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Виступав на День Перемоги в Москві: Рудницька образилася орденом Козловського

10 вересня 2022, 22:53
3798
Віталій Козловський також приїжджав з величезними букетами до Нелі Штепи.
Віталій Козловський
Віталій Козловський / https://www.instagram.com/vkozlovskiy/

Популярна співачка 90-х Анжеліка Рудницька обурилася тим, що естрадний український співак Віталій Козловський отримав орден "За заслуги" ІІІ ступеня. Співачка нагадала, що Козловський у 2018 році, коли Україна вже чотири роки вела війну на Донбасі, виступав на російському дні перемоги.

Рішення уряду Рудницька назвала "плювком в обличчя українському народу". Вона розповіла про це в інтерв'ю Олені Берестенко на YouTube.

"У 2018 році Віталій Козловський на День Перемоги в Москві виступав. Владу це не зупинило, і вони йому дали орден", – сказала зірка. Рудницька також згадала про той день, коли Козловський приїхав з величезним букетом до екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, яка підтримала окупантів.

відео дня

"За що їм дали орден? Я вважаю, що українському суспільству плюнули в обличчя. Мені це вкрай неприємно. Якщо ми будемо робити вигляд, що ми цього не помічаємо, то ми не вивчили ніяких уроків", – підкреслила Рудницька.

Нагадаємо, український співак Віталій Козловський після важкого розриву відносини з журналісткою Раміною, оберігає своє особисте життя від сторонніх очей. Через амплуа затворника, поруч з яким ніколи не бачать жінок, в тусовці українського шоу-бізнесу про артиста ходять два чутки.

Одні стверджують, що Віталій Козловський - прихований гомосексуаліст, інші - що він перебуває у відносинах зі своєю директоркою Юлією Бакуменко. В інтерв'ю славі Дьоміну співак відмовився відповідати, яка з цих пліток - правда.

"Хто, що хоче, то собі і вибирає, в те і вірить. Я не бачу необхідності в тому, щоб світити особисте життя і розповідати. З часом, можливо, я про це розповім. Я так часто і так багато розповідав про своє вічне не складається особисте життя... коли зміниться щось радикально, можливо, я про це повідомлю",- поспішив змінити тему співак.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти