StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Віталій Козловський розповів, як на 9 травня виступав у Москві

8 липня 2022, 23:48
827
Співак вилаяв себе і колишніх колег, які зараз підтримують агресора.
Віталій Козловський розповів, як на 9 травня виступав у Москві
Віталій Козловський розповів про виступ у Москві на 9 травня / instagram.com/vitaliy.kozlovskiy.info

Український співак Віталій Козловський, який зараз відстоює активну проукраїнську позицію і дає концерти для ЗСУ, в інтерв'ю для Ранку з Україною розповів, що теж одного разу спокусився на ра**истські гроші.

Під час розмови з журналістом про знаменитостей українського походження, які виявилися колаборантами, співак висловив думку про те, що в обставинах повномасштабної війни, яку розгорнули в нашій країні окупанти, має значення лише те, якої позиції вони дотримуються зараз.

"Я так само зробив в житті помилку і на 9 травня, дурбецало, поїхав до Москви. Правда. Сам себе кляну за це. Але я тоді був надзвичайно несвідомим. Сьогодні надзвичайно важливо, хто як себе поводить після 24-го (лютого - прим. редактора)", - заявляє Козловський. Йдеться про концерт, який співак дав у столиці РФ у 2018 році.

відео дня

До нього "свідомість" прийшла з війною. Ті ж з артистів, які залишилися в країні-агресорі, мовчать про війну або зайняли позицію "голуба миру", щоб убезпечити свої грошы, співак нецензурно обізвав, відмовившись називати їх імена.

читайте такожЗахищаючи Україну від окупантів загинув учасник шоу екси Олександр Стрикаль

Раніше співак Віталій Козловський розповів, як його "ховали" ра**исти - у російській версії популярного інформаційного ресурсу Вікіпедія у статті про артиста з'явилася дата його смерті.

До цього Віталій Козловський досить різко відповів хейтерам, які розкритикували його новий кліп на пісню Інша весна. У квітні Козловський випустив новий кліп. У ролику виконавець з'явився на тлі зруйнованих київських будинків. Втім, деякі користувачі не оцінили роботу і заявили, що це "танці на кістках".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти