StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Виглядав краще, ніж будь-коли": Бекхем показав, як донька робить йому макіяж

1 серпня 2023, 22:55
Девід Бекхем дозволив Харпер Севен потурбуватися про себе, і залишився дуже задоволений результатом.
Девід Бекхем, Харпер Севен Бекхем
Девід Бекхем показав, як Харпер Севен наносить йому макіяж / колаж: Главред, фото: instagram.com/davidbeckham

Британський футболіст Девід Бекхем - батько чотирьох дітей. Він, як батько, близький з усіма, але особливі стосунки у нього встановилися з єдиною дочкою і наймолодшою дитиною - 12-річною Харпер Севен. Шанувальникам Бекса дуже імпонує, як він возиться з дівчинкою.

Харпер, як і мама, незважаючи на юний вік, захоплюється косметикою і мейкапом. Свої навички вона відточує на батькові. Бекхем на своїй сторінці в Instagram показав, як донька наносить йому макіяж.

На фото Девід позує в чорному костюмі і сорочці - схоже, що він збирається на ділову зустріч або вечірку. Перед виходом Харпер вирішила причепурити свого батька.

відео дня

"Татові, очевидно, потрібні трохи пудри та контурування (не впевнений, що це означає, але я виглядав краще, ніж коли-небудь). Мій маленький візажист!" - підписав знімок Бекхем.

За добу фото Харпер Севен з татом зібрало понад мільйон лайків. Шанувальники футболіста в захваті від того, з якою повагою і довірою він ставиться до своєї доньки.

Девід Бекхем, Харпер Севен Бекхем
Девід Бекхем показав, як Харпер Севен наносить йому макіяж / instagram.com/davidbeckham

Раніше стало відомо, що Джастін Бібер та Хейлі Болдуін очікують первістка - таке припущення зробила преса і шанувальники після свіжих фото і відео моделі з кругленьким животиком.

Також таблоїди публікують незвичайну заяву французької співачки Афіди Тернер: невістка Тіни Тернер буде народжувати від її загиблого сина. Таким чином вона сподівається побороти тугу за мертвим чоловіком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти