StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Обрав Дантеса: Monatik прокоментував стосунки з Дорофєєвою

13 листопада 2023, 13:52
Раніше артисти дружили сім'ями, але після розлучення Дантеса і Dorofeeva багато що змінилося.
Діма Monatik, Володимир Дантес, Надя Дорофєєва
Monatik розповів про дружбу з Дантесом та як ставиться до Dorofeeva / колаж: Главред, фото: instagram.com/monatik_official, instagram.com/nadyadorofeeva

Українським співакам Володимиру Дантесу і Наді Дорофєєвої після розлучення довелося ділити не тільки спільно нажите майно, а й коло спілкування, так як воно багато в чому стало збігатися за 7 років, проведених разом. Друзям зіркової пари довелося обирати, з ким продовжувати підтримувати спілкування.

Наприклад, український співак, композитор і танцюрист Дмитро Monatik, який довгі роки був сусідом Володимира і Додо, зізнався, що спілкується тільки з Дантесом. Про це артист розповів в інтерв'ю для Люкс.ФМ.

Зараз Монатік і Дантес не просто друзі, а й партнери по просвітницько-творчому проєкту "Будинок культури". Втім, те що Дмитро і Дорофєєва віддалилися один від одного в силу обставин не означає конфлікт або сварку між ними - артист зазначив, що зі співачкою у нього пов'язаний дуже яскравий період його життя.

відео дня

Monatik з теплом відгукнувся про колишню сусідку та щиро порадів її успіхам в кар'єрі, яка розвивається дуже стрімко.

"Надя — великий молодець. Сьогодні вона робить дуже якісну, класну музику. І стрімко йде вгору. Я за неї дуже радію, що все так", - зазначає він.

Раніше зірка Дизель Шоу, український актор і воїн Олег Іваниця, вчетверте став батьком. Також чоловік розкрив рідкісне ім'я немовляти, яке з'явилося першим в його шлюбі з другою дружиною.

Також ведучому шоу "Хто зверху" Богдану Шелудяку (Буше) в лікарню, де він проходить курс лікування від рідкісної недуги - синдрому Гієна-Барре, надіслали незвичайний подарунок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти