StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відомий український актор, який вступив до лав ЗСУ, потрапив у ДТП на мотоциклі

30 вересня 2022, 15:57
Павло Алдошин чекає медичної допомоги після лобового зіткнення.
Павло Алдошин
Павло Алдошин потрапив у ДТП - актор врізався на мотоциклі в тварину / instagram.com/paldoshyn

Український актор театру і кіно, зірка фільму Снайпер: Білий ворон і серіалу Папаньки, музикант Павло Алдошин зараз на фронті - захищає нашу країну від кровожерливого ра**истського окупанта.

Час від часу він з'являється на своїх сторінках в соціальних мережах, щоб нагадати світу про те, що навіть незважаючи на те, що десь в Україні і може здаватися спокійно, але в країні все ще йде війна.

Зазвичай він публікує короткі оповідання-замальовки з життя українського воїна. Але нещодавно він поділився історією, яка трапилася з ним в тилу. Яка, втім, могла коштувати йому життя.

відео дня

Алдошин на своїй сторінці в Instagram показав фотографію повністю знищеного байка і розповів, що врізався в лося на швидкості 67 км/год. Незважаючи на невисоку швидкість, мотоцикл ремонту не підлягає, а сам актор отримав внутрішні пошкодження.

"Так от про лося. Він мене знайшов. Я не розумію, яким чином, але це сталося в тилу. В тилу, Карл!!! Коротше, лось зник, відповідальність на ньому. Моє тіло - норм. Мот на смітник. Швидкість 67 км/ч, я не гонщик, якщо що. Чекаю на УЗД, бо всередині якісь негаразди", -пише Алдошин.

Відомий український актор, який вступив до лав ЗСУ, потрапив у ДТП на мотоциклі
Павло Алдошин потрапив у ДТП - актор врізався на мотоциклі в тварину / instagram.com/paldoshyn

Раніше російські шанувальники чоловіка української телеведучої Регіни Тодоренко, яка мовчить про звіряче вторгнення Росії в Україну, Влада Топалова дорікнули в боягузтві і псевдопатріотизмі.

Також скандальна російська співачка українського походження Лоліта, яка мовчить про війну в Україні, підтримуючи таким чином агресію Росії, оголосила себе військовозобов'язаною місіонеркою і назвала свої концерти"ліками".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти