"Всіх благ вам і перемоги": у соцмережах Алли Пугачової з'явилося привітання Путіну

9 жовтня 2024, 08:45
507
У соцмережах Пугачової з'явилися дуже дивні коментарі.
Алла Пугачова, Максим Галкін, Володимир Путін
Росіяни атакували сторінку Алли Пугачової / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/, depositphotos.com/

Російська легендарна співачка Алла Пугачова публічно засудила терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхала з сім'єю з країни-окупанта жити в Ізраїль ще в 2022 році. Але росіяни ніяк не можуть змиритися, що артистка критикує диктатора Путіна і його політику, тому весь час атакують зірку в соцмережах.

Цього разу на сторінках Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна в Instagram росіяни залишили привітання російському диктатору.

відео дня

"З днем народження, Путін. Як добре, що наша країна очистилася від Пугачової";

"Сьогодні день народження у нашого народного президента. З днем народження, Володимире Володимировичу! Всіх благ вам і перемоги";

"Саме завдяки Путіну ми дізналися, що ви з себе представляєте насправді з Галкіним, спасибі йому за це і з днем народження", - написали жителі країни-окупанта.

Алла Пугачова
Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноАлла Пугачова відреагувала на останній пост свого онука Микити Преснякова. Примадонна підтримала молодого музиканта в його творчих успіхах у США і написала: "Жги, синку".

А також колишня сусідка Алли Пугачової Лідія Панкрухіна спілкується з племінником артистки Владом і він заявив, що у Примадонни проблеми з чоловіком Максимом Галкіним.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти