StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вони майже не живуть разом": родич Пугачової розповів про катастрофу її шлюбу з Галкіним

16 липня 2024, 21:37
3727
Племінник Пугачової заявив, що вона не йде від чоловіка через гроші.
Алла Пугачева, Максим Галкин
У Алли Пугачової є проблеми з Галкіним / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Колишня сусідка російської співачки Алли Пугачової, яка публічно засудила терористичне вторгнення РФ в Україну, Лідія Панкрухіна спілкується з племінником артистки Владом і він заявив, що у Примадонни проблеми з чоловіком Максимом Галкіним.

Як повідомляють росЗМІ, Панкрухіна два роки тому спілкувалася з Владом і тоді він дуже дивувався, що його тітка не йде від Галкіна.

відео дня

"Я просто дивуюся, чому вона не йде від нього. Вони майже не живуть разом. Сплять окремо, у різних ліжках. Що вона за нього тримається?", - заявив племінник Пугачової.

Тільки от здається, що зараз кожен, хто знав Аллу Пугачову, так і хоче висловити свою думку про Примадонну, оскільки не можуть пережити її чіткої позиції щодо політики Кремля.

Алла Пугачова
Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Раніше стало відомо, чому насправді розлучилися Філіп Кіркоров і Алла Пугачова. Приватну версію висловив колишній концертний директор співака, і зазначив, що роман Примадонни з Галкіним там ні до чого.

Тим часом колишній друг Алли Пугачової розповів про її проблеми з Максимом Галкіним. Нібито в їхньому шлюбі зараз не все так гладко, як вони намагаються показати в інформаційному просторі.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти