StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лікарі побачили "чорну масу" на МРТ: в родині у Ріанни трапилася трагедія

2 вересня 2023, 15:52
У родині у Ріанни сталося горе - померла її близька двоюрідна сестра.
Ріанна і ASAP Rocky з сином
Ріанна і ASAP Rocky з сином / колаж: Главред, фото: instagram.com/badgalriri, instagram.com/asaprocky

Двоюрідна сестра Ріанни Танелла Аллейн раптово померла у віці 28 років, всього через шість років після того, був убитий її брат Тавон.

За інформацією The Daily Mail, улюблена родичка суперзірки, у якої було понад 55 000 підписників в Instagram, трагічно втратила сестру-близнючку, коли їм було всього 14 років.

У понеділок близькі Аллейн заповнили парафіяльну церкву Святого Георгія на Барбадосі, щоб оплакувати її смерть. За даними Loop Barbados News, під час служби з нагоди повернення на батьківщину прозвучала потужна балада Ріанни Lift Me Up.

відео дня

Під час панегірику прийомна мати Танелли, Джулі-Енн Брайан, згадала Танеллу як жінку, яка "прожила життя подяки з обурливим ставленням, приправлене великою впевненістю". Причина смерті поки не відома, але її мама сказала, що лікарі побачили "чорну масу" після комп'ютерної томографії, зробленої перед її смертю.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що бізнесвумен, світська левиця і співачка Ріанна вдруге стала матір'ю. Повідомляється, що Ріанна народила другу дитину зі своїм 34-річним партнером A$AP Rocky. 35-річна співачка народила сина 3 серпня в Лос-Анджелесі. І видання додало, що, хоча вони ще не знають імені її дитини, вони знають, що ім'я починається з літери "Р".

Нагадаємо, раніше в мережі вже була інформація про те, що Ріанна вдруге стала мамою і навіть нібито народила дочку. Тим часом, ці чутки виявилися неправдою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти