StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Повернення Пугачової: директор співачки прокоментувала чутки

27 лютого 2024, 15:10оновлено 28 лютого, 12:42
984
Директор Алли Пугачової Олена Чупракова дала коментар з приводу чуток про повернення співачки з новим альбомом.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Олена Чупракова дала коментар про повернення Пугачової / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

В останні дні все частіше почали ходити чутки про повернення Алли Пугачової, а пропагандистські ЗМІ терористичної РФ ніяк не можуть заспокоїтися з цього приводу. Вони переконані, що Пугачова, яка відкрито виступає проти кривавого вторгнення РФ в Україну, нікому не потрібна і їй вже не повернути колишню славу.

Як повідомлялося, вже 1 березня має відбутися прем'єра збірки пісень, які Пугачова виконувала на ювілейному концерті в 2019 році.

Відомо, що коли восени співачка приїжджала в Росію, вона записала в студії нові треки, але вони не потраплять в альбом. Звукорежисер Ігор Лалетін заявив, що їх записали для особистого користування Примадонни.

відео дня

РосЗМІ спробували дізнатися у директора артистки Олени Чупракової про повернення Пугачової, але вона ні підтвердила, ні спростувала цю інформацію.

"Я не буду давати ніякі коментарі з цього приводу", - відповіла Олена.

Додамо, днями дочка Пугачової співачка Крістіна Орбакайте приїхала в країну на болотах РФ заради виступу в Санкт-Петербурзі, який відбудеться 3 березня.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Нещодавно чоловік Алли Пугачової Максим Галкін порадував шанувальників рідкісним фото співачки. Артист показав Аллу, що сидить в кріслі: виглядає вона прекрасно і молодо.

А також подруга Алли Пугачової розповіла, що співачка хворіє з молодості невиліковним захворюванням - подагрою.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти