StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кохана Дмитра Кулеби показала ніжні фото з політиком з весілля

25 червня 2023, 16:06
Світлана Павелецька під руку з Кулебою і сама виглядала, як наречена.
Дмитро Кулеба та Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба та Світлана Павелецька разом погуляли на весіллі друга / колаж: Главред, фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana, instagram.com/dmytro_kuleba

Навесні українська піарниця та співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька офіційно підтвердила романтичні стосунки з державним діячем, дипломатом і міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

Їм приписували роман з грудня 2021 року, проте навіть після розлучення політика закохані не афішували свої стосунки. Не дивно, що за більш ніж півтора року разом вони вже "обросли" спільним колом спілкування.

Днями Кулеба і Павелецька гуляли на весіллі у близького друга, як висловилася Світлана, "пристроїли його в надійні руки". Кадрами зі свята вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

На весіллі і самі закохані виглядали, як наречені: Кулеба у святковій вишиванці, а Павелецька - в білосніжній сукні з орнаментом у вигляді колосків пшениці. На спільних фото вони виглядають вкрай щасливими, дають волю почуттям, але в рамках пристойності.

Дмитро Кулеба та Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба та Світлана Павелецька разом погуляли на весіллі друга / колаж: Главред, фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

Раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти