StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Війна все перекроїла": Єфросиніна поскаржилася на проблеми у відносинах з чоловіком

24 січня 2023, 15:13
Ведуча розповіла про непростий час для своєї родини, зокрема повідомила про складнощі з чоловіком.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка ніяк не коментує скандальні витівки своєї сестри Лізи Ющенко у Москві, поділилася деталями особистого життя.

Як повідомляє ТСН, зокрема, вона розповіла про свої взаємини з чоловіком - Тимуром Хромаєвим.

Зокрема, Єфросиніна зізналася, що повномасштабна війна в Україні і напад Росії вплинули на їхній шлюб. За словами ведучої, за 20 років стосунків вони з чоловіком багато чого пройшли разом і вибудовували ідеальні стосунки. Втім, війна це все перекроїла, бо їхнє життя кардинально змінилося: Маша живе на дві країни, а Тимур – зайнятий військовими справами.

"У мене все нормально з Тимуром, але війна відбилася на наших відносинах сильно. Я намагаюся в Києві проводити тепер якомога більше часу, тому що знаю, що все залежить від мене. Люди, які прожили 20 років разом, ми звикли до зовсім іншого життя удвох. Ми його (шлюб - ред.) вибудували за всіма помилками, за всіма образами, двоє дітей з різницею в 10 років, все ми вибудовували по краплі. І ця проклята повномасштабна війна все перекроїла", - зізналася знаменитість у своєму шоу "Іспит з Машею Єфросиніною".

Ведуча розповіла, що сімейні рішення лягли на її плечі. Втім, Маші це не подобається. Тому зараз вони з Тимуром намагаються вирішити це питання.

"Мій чоловік прийняв свої рішення, він повністю живе зараз захистом країни, своїми військовими справами. Я розумію, що єдине, що я можу сказати, що рішення приймаю я, але мені це не подобається. Ми теж проходимо через випробування, дуже складні, і я дуже сподіваюся, що ми його пройдемо", - зізналася вона.

Нагадаємо, раніше українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна, всупереч загальній емоційній пригніченості через війну в Україні, намагається будь-що піднімати моральний дух українців.

Вона знову знімає розважальне ток-шоу Дорослі дівчатка з Олею Поляковою, адаптувавши його під реалії нашої сучасності, і поступово повертає кадри зі студійних фотосесій в соціальні мережі.

На сторінці Єфросиніної в Instagram з'явилося два спокусливих знімка, виконаних в чорно-білих тонах. На них Маша позує в сукні з глибоким декольте до пупка, яке нагадує лацкани пальто або піджака.

Крім того, раніше сестра української телеведучої Маші Єфросиніної, а також колишня невістка екс-президента України Віктора Юшенка Ліза, опинилася в Москві. Більше того, вона наводить красу в одному з салонів краси, який належить Міс-Росія 2015 Софії Нікітчук.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти