StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська модель Стефанко стала мамою вдруге і показала фото доньки

8 червня 2022, 15:47
Модель підтримує свою країну.
Олеся Стефанко
Олеся Стефанко поділилася своєю радістю / Instagram

Українська модель Олеся Стефанко, яка родом з Коломиї, Карпатської області, але вже багато років живе в Майамі, в США тиждень тому народила другу дитину.

"Міс Україна Всесвіт-2011" опублікувала фото в Instagram, на якому тримає новонароджену дочку на руках і розповіла, що назвали Малятко Кая. "Наша маленька Кая", - підписала кадр Олеся.

За день до того, як Росія повномасштабно вторглася в Україну – 23 лютого, Стефанко розповіла, що чекає народження дівчинки. У Олесі та її чоловіка Сергія Алісеєнко є син Тео, який народився в серпні 2020 року.

відео дня

З початку війни в Україні модель підтримала рідну країну, про що публічно писала в Instagram, а також показувала своїм передплатникам страшні кадри вбитих мирних жителів з Ірпеня, Бучі та Гостомеля, щоб їх побачив весь світ. Щоб весь світ побачив, як росіяни прийшли знищувати українців як націю.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару, модель і блогерка Софія Євдокименко підвищує обізнаність своїх багатонаціональних шанувальників про майстерність українських художників.

На своїй сторінці в Instagram дівчина показала атмосферний ролик, знятий на березі океану. Євдокименко позувала на скелястому березі в повітряній, ніжно-рожевій сукні з квітковим принтом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти