StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Львівському органному залі зникло світло і музиканти відіграли в темряві

13 жовтня 2022, 22:01
97
Росія не зможе перешкодити українцям насолоджуватися життям.
1665687448-1814.jpg
Фото прес-служби філармонії

Під час концерту у Львівському будинку органної та камерної музики зникло світло, проте музиканти не розгубилися і продовжили виступ при ліхтариках.

Коли згасло світло, там проходив концерт симфонічного оркестру Луганської філармонії (який зараз базується у Львові) разом з львівськими колегами. Під час виступу в приміщенні раптово зникло світло, але це не зупинило музикантів: вони включили ліхтарики над пюпітрами і продовжили концерт.

"Львівський органний зал опинився в несподіваних концертних умовах. Раптово на концерті зникло світло, але ми не розгубилися і відразу включили романтику. Комплекти ліхтарів були готові. Ворогові не вдалося зіпсувати наш концерт", - розповіли в Будинку органної та камерної музики.

відео дня

Нагадаємо, через масові ракетні удари по об'єктах критичної інфраструктури у Львові два дні були перебої з електропостачанням. Відповідні служби роблять все можливе, щоб якнайшвидше врегулювати ситуацію.

Ракетний удар по Україні

У понеділок російські окупанти завдали масований ракетний удар по Україні. Тільки до обіду було випущено 83 ракети, 43 з них були збиті.

В результаті обстрілу сталося попадання по об'єктах критичної та цивільної інфраструктури в 12 областях та Києві. За попередніми даними, загинули 19 осіб, ще 105 були травмовані.

13 жовтня російські окупанти завдали ракетний удар по військовому об'єкту, повідомив голова Львівської обласної Військової адміністрації Максим Козицький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти