StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гордон показав себе в кошлатому вигляді та здивував початком своєї кар'єри

12 лютого 2024, 12:05
1632
Дмитро Гордон показав архівне фото себе 17-річного з шевелюрою і здивував, як починав журналістську кар'єру - і брав, зокрема, інтерв'ю в Олега Блохіна.
Гордон, Блохін
Дмитро Гордон виклав фото з 1985 року / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український медіаменеджер і блогер Дмитро Гордон вирішив показати фоловерам архівне фото з молодості. На своїй сторінці в Instagram журналіст виклав знімок, який був зроблений, ні багато, ні мало, 39 років тому.

На фото молодий Гордон позує з густим темним волоссям і записником. А поруч із ним сидить легендарний український футболіст Олег Блохін.

За словами Гордона, тоді у спортсмена важко було домогтися інтерв'ю, але йому в цьому допоміг легендарний тренер Валерій Лобановський. Саме він попросив підопічного поспілкуватися з Гордоном. Власне, кадр був зроблений під час інтерв'ю на базі "Динамо" в Києві (Лобановський тоді клуб тренував, а Блохін - грав у ньому) 1985 року.

відео дня
Гордон, Блохін

"Мені 17 років, і я беру інтерв'ю у видатного Олега Блохіна на базі київського "Динамо". Блохін на той час інтерв'ю нікому не давав, але його про це попросив Лобановський, який симпатизував мені. Київ, 1985 рік", - написав Гордон.

Нагадаємо, раніше фронтвумен гурту Kazka, співачка Олександра Зарицька вперше зізналася в психічному розладі, і розповіла, що їй допомагає боротися з його наслідками.

Також українська співачка Надя Дорофєєва прокоментувала новину про свою вагітність. Менш ніж через чотири місяці після весілля з Мішею Кацуріним її запідозрили в цікавому положенні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти