StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Володіє зброєю": Сумська розповіла, чи піде її чоловік воювати

6 серпня 2022, 14:32
Ольга Сумська поділилася, чи готовий її чоловік Борисюк захищати Україну.
Ольга Сумська
Ольга Сумська / instagram.com/olgasumska

Українська актриса Ольга Сумська розповіла про те, чи збирається її чоловік Віталій Борисюк, вступати на службу в ЗСУ.

Як повідомляє ТСН, актриса повідомила, що в перші дні вторгнення Росії в Україну її чоловік пішов у військкомат.

Він ходив до військкомату, як і всі військовозобов'язані. "На той час, коли він прийшов, якраз почалася війна, через два тижні він пішов у військкомат. Сказали, що поки не на часі, тому що сьогодні ми беремо військових. Звичайно, він не готовий. У той страшний час ті чоловіки, які залишилися у нас в будинку в нашому мікрорайоні, вони захищали. Хоча і не терроборона, але вони були корисні. І привезти якусь невідкладну гуманітарну допомогу, просто стежити за двором", - прокоментувала Сумська.

відео дня

читайте такожСтарша залишилася в Росії: Сумська розповіла, де живе її молодша дочка

За її словами, чоловік у неї спортивний, а також вміє поводитися зі зброєю і якщо його призвуть, він піде на війну: "тоді у військкоматі йому сказали, що поки ми вам не даємо згоди. Спочатку заходять військові, люди, які навчалися цій професії. Все-таки Віталій актор. Звичайно, він спортивна людина і володіє зброєю. Якщо треба буде, ну а як же. Звичайно, що відгукнеться", - сказала Сумська.

За словами Сумської, вона хвилюється за чоловіка. "Сьогодні кожна жінка думає про це. Мої думки сьогодні не настільки важливі як думки тих жінок, які втратили своїх чоловіків. І тих жінок, чоловіки яких захищають нашу країну. Вони під вогнем орків. Звичайно, переживаю, всі ми люди, боїмося за своїх чоловіків", - сказала Сумська.

Нагадаємо, раніше мережа схвилював цікавий кадр, на якому зображений колір нашої культури, адже зустрілися дві народні артистки України-актриса Ольга Сумська і співачка Ніна Матвієнко.

Знімком на своїй сторінці в Instagram поділилася Сумська. Це селфі, на якому вона зображена в жовтій вишиванці поруч з Ніною Митрофанівною, також в традиційному українському одязі. Обидві жінки щасливо посміхаються в камеру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти