StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Влад Яма теж буде на концерті?": Бабкіну дісталося на горіхи в Мережі за концерт в Майамі

11 серпня 2023, 17:51
273
Відомий український музикант Сергій Бабкін відправився в Майамі, де у нього пройшов благодійний концерт. І був за цей розкритикований в Мережі.
Бабкін
Бабкін / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український співак, композитор і колишній учасник гурту "П'ятниця" Сергій Бабкін відправився в Майамі з благодійним концертом. Про це він оголосив на своїй сторінці в Instagram.

Коменти, Бабкін

Однак у відповідь на артиста посипалися закиди і отруйні питання ‒ мовляв, з якою метою артист виїхав за кордон.

"Розкажіть, будь ласка, скільки грошей витрачено на райдер: пересування артистів (переліт, візи і тд) і харчування та проживання. Щоб потім можна було відняти від загальної суми. Адже стільки благодійних концертів, а на виході шиш з маком. Бо як то кажуть, всім потрібно їсти. Не з руки називати це туром зараз, а ось благодійний концерт саме те, кому ця допомога? Вам? Просування на просторах Америки?", "Влад Яма теж буде на концерті?", "Навіть Віталій Козловський служить у ЗСУ! А Бабкін шукає, де краще, не здивуюся, якщо він, як Яма залишиться в Майамі", "А що так можна? Провести концерт і тобі не буде повістки", ‒ саркастично писали користувачі в коментарях.

відео дня
Коменти, Бабкін
Коменти, Бабкін
Коменти, Бабкін
Коменти, Бабкін

Бабкін же у відповідь сказав, що гроші з концертів відправляє на допомогу 127-й окремій бригаді Сил територіальної оборони в Харкові, з якими вже довго співпрацює. Плюс - шанувальники артиста заступилися за нього перед критиками, закликавши тих рахувати власні гроші і пожертвування на допомогу ЗСУ, а не ображати тих, хто збирає кошти для українських бійців закордонними концертами.

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає - вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним, і натякнула на "свої причини", які можуть бути у кожного.

Буквально недавно Яма вплутався в черговий скандал, коли на своїй сторінці в Instagram написав, що знайшов в Майамі на смітнику валізу і хоче відправити його бійцям ЗСУ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти