StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віталій Козловський похвалився приготуванням апетитного обіду на фронті

6 вересня 2023, 14:50
Військові краще за інших знають, наскільки важлива гаряча та ситна їжа в підтримці бойового духу.
Віталій Козловський
Віталій Козловський показав, як з побратимами готує обід на фронті / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Влітку український співак Віталій Козловський став бійцем Національної гвардії України. Службу артист проходить, ймовірно, на Донецькому напрямку.

Козловський вже зовсім звикся з польовими умовами, в яких йому доводиться жити і працювати, а побратими стали його сім'єю. Через особливості служби співак багато чого не розповідає про себе, проте із задоволенням ділиться з шанувальниками особливостями військового побуту.

Так нещодавно на його сторінці в Instagram з'явилося відео, на якому Віталій показав польову кухню десь посеред лісу, і кухаря на ім'я Микола, який спритно нарізав картоплю. Козловський зазначив, що обстановка тягне на ресторани з зірками Мішлен, ба навіть краще.

відео дня

Пізніше співак продемонстрував вже готовий кулінарний шедевр - смажену картоплю з м'ясом, свіжими огірками, помідорами і чорним хлібом. Їжа на службі здалася Віталію Козловському і правда гідною кращих ресторанів. "Донбаська корчма або Мішлен по-миколівськи (від імені кухаря Миколи - прим. редактора)", - підписав кадри він.

Віталій Козловський похвалився приготуванням апетитного обіду на фронті
Віталій Козловський показав, як з побратимами готує обід на фронті / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Віталій Козловський остаточно попрощався з мирним життям - співак повідомив, що закінчив бойову підготовку, та поділився емоціями від нового етапу у своєму житті.

Пізніше Козловський зворушив шанувальників відео своєї військової присяги, після якого він отримав розпорядження та вирушив у складі Нацгвардії захищати нашу країну.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти