StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віталій Козловський відповів, чому засуджувати втікача Влада Яму - неправильно

26 лютого 2023, 19:39
Співак зізнався, що перші півроку повномасштабної війни був обурений рішенням хореографа.
Віталій Козловський, Влад Яма
Віталій Козловський розповів, чому не засуджує Влада Яму / instagram.com/vkozlovsky_music, instagram.com/vladyama_official

Український співак Віталій Козловський по закінченню цілого року повномасштабної війни в Україні прийшов до висновку, що змінив свою думку по відношенню до багатьох речей, які гаряче турбували його на самому початку вторгнення країни-агресора.

Зокрема в інтерв'ю для каналу Зірковий Козловський зазначив, що вже по-іншому дивиться на медійних особистостей чоловічої статі, які залишаються за кордоном (або довгий час не поверталися в Україну ) - зокрема на Влада Яму, який втік до США, Потапа і Монатіка.

Віталій каже, що більше не може засуджувати колег: про їхні переживання і мотиви напевно знають лише вони самі, тому і якісь висновки робити було б не правильно, вважає він.

"Вже ніяк не відношусь. Спокійно. Перші пів року війни це мене обурювало. Для мене це було незрозумілим моментом. Люди, які здавалися авторитетними, взяли та втекли. Але сьогодні я їх не засуджую і не маю права на це. Кожен страх війни переживає по-своєму. Що стосується Влада Ями, у нього є дитина, і тут питання, як забезпечувати сім'ю. Мабуть, у нього є якісь переживання. Він же годувальник у родині. Не знаю всіх нюансів", - каже Козловський.

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає - вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним, і натякнула на "свої причини", які можуть бути у кожного.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти