Від пацанки до панянки 5 сезон 1 випуск 01-03-2021: знайомство з учасницями

8 березня 2021, 19:10оновлено 22 березня 2021, 20:51
Прем'єра Від пацанки до панянки 2021 відбулася 1 березня. Що показали в 1 випуску Від пацанки до панянки 5, і як пройшло знайомство з учасницями - читай на Главреді.
Від пацанки до панянки 5 сезон 1 випуск 01-03-2021 дивитися онлайн
Від пацанки до панянки 5 сезон 1 випуск 01-03-2021 дивитися онлайн / Новий канал

Новий сезон Від пацанки до панянки 2021 можна буде дивитися онлайн. Перший випуск 5 сезону Від пацанки до панянки вийшов 1 лютого на Новому каналі о 19-00. У цьому випуску педагоги вирішили провести пацанкам першу зустріч і одночасно почали знайомити з їх життями глядачів.

У першому випуску Від пацанки до панянки 2020 учасниці напилися, після зустрічі в полі відправили в спальний район, де "відзначили" знайомство і влаштували дебош.

Педагоги нового сезону Пацанок - Тетяна Мокріді, Ірина Зайцева та Катерина Виноградова.

Вчителі вирішили влаштувати дівчатам зустріч в певному місці поруч зі словом Zалежні. Дівчата відразу ж влаштували бійку між собою.

Для дівчат влаштували також перше випробування - у дворику була галаслива компанія "гопників", які пили горілку з пивом і рибкою, і шумно між собою спілкувалися. Це були найняті актори, які залучили дівчат у свою п'янку.читайте такожВід пацанки до панянки 5 сезон: що показали в 4 випуску 22-03-2021

"Провалили іспит з тріском - розповідає Катерина. - Дівчата приєдналися до компанії "гопників". Почали випивати з ними, а потім з'ясовувати одне з одним стосунки".

І знову піддалися на чергову провокацію викладачів. Дівчата разом з "гопниками" зламали замок в чужий гараж. І почали виносити з нього всі пожитки. А потім відкрутили колеса старенького автомобіля.

Наступна зупинка банди пацанок-бібліотека. У ній учасниці повинні довести, що розумніші попереднього покоління. Таким чином дирекція побачить, чи дійсно покоління Z, яке представляють дівчата, розвиненіше, ніж попереднє.

Від пацанки до панянки 5 сезон 1 випуск дивитися онлайн 01-03-2021:

Всі випуски Від пацанки до панянки виходять щопонеділка о 19-00 на Новому каналі. Також дивитися онлайн і читати опис випуском ви можете на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти