StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Брежнєва остаточно порвала всі зв'язки з Росією

17 вересня 2022, 15:31оновлено 17 вересня 2022, 16:47
Співачка вирішує останні моменти, пов'язані з нерухомістю.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва / instagram.com/ververa

Співачка Віра Брежнєва вирішила розірвати всі свої останні зв'язки з Росією, яка веде страшну і кровопролитну війну в Україні, вбиваючи мирних громадян і дітей.

Як повідомляє ТСН, ще на початку червня, екс-менеджер Брежнєвої повідомила, що вона розірвала всі відносини з Росією і більше туди не повернеться.

Однак, як повідомили росЗМІ, до цього моменту, співачка все ще була зареєстрована в квартирі її родича в приміському робітничому селі Некрасовське. Вона прожила там останні 20 років. Кілька років тому Брежнєва зареєструвалася в Москвському регіоні у своїх родичів, щоб тоді її не депортували з країни.

відео дня

Тим не менш, співачка відправила відмову від реєстрації в цій квартирі в Федеральну міграційну службу. Повідомляється також, що до цього Брежнєва намагалася отримати російське громадянство, але у неї не вийшло. Тепер же зірка намагається отримати громадянство Італії.

Слід зазначити, що у Брежнєвої є дві елітні квартири в Філях (70 квадратів) і в Пресні (100 квадратів). Ці квартири співачка, швидше за все, продасть.

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва поділилася на своїй сторінці в Instagram рідкісним сэлфи.

Актриса згорнула свою концертну діяльність на час війни, присвятивши весь свій час волонтерству. Вона допомагає українським біженцям впоратися з поневіряннями, на які їх прирекли ворожі війська.

Брежнєва показала, як виглядає зараз. На знімку, зробленому, ймовірно, в дзеркалі, вона постала в мішкуватих джинсах, чорному топі і вільній сорочці. Волосся артистка зібрала на потилиці у витончену зачіску.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти