StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Брежнєва злякала фанатів змарнілим видом

29 серпня 2022, 20:36
Співачка зазначила, що це тепер її постійний стан.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва злякала фанатів змарнілим виглядом / instagram.com/ververa

Українська співачка, одна з перших красунь вітчизняної сцени Віра Брежнєва поділилася на своїй сторінці в Instagram рідкісним селфі.

Актриса згорнула свою концертну діяльність на час війни, присвятивши весь свій час волонтерству. Вона допомагає українським біженцям впоратися з поневіряннями, на які їх прирекли ворожі війська.

Брежнєва показала, як виглядає зараз. На знімку, зробленому, ймовірно, в дзеркалі, вона постала в мішкуватих джинсах, чорному топі і вільній сорочці. Волосся артистка зібрала на потилиці у витончену зачіску.

відео дня

Фанати, дивлячись на знімок, назвали співачку втомленою і сумною. На що Брежнєва відповіла: "Це просто я. Тепер така. І весь цей час я собі не подобалася. Але не сьогодні".

Артистка підкреслила, що її новий вигляд, далекий від блискучих концертних образів, її вельми влаштовує. Вона приймає зміни в своїй зовнішності, як дане.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва злякала фанатів змарнілим виглядом / instagram.com/ververa

Раніше 64-річна американська акторка і модель Шерон Стоун показала, як розважається на вечірці біля басейну у максимально відкритому купальнику з глибоким вирізом.

Також українська стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук показала розминку в коротких шортиках, які під час руху оголювали сідниці спортсменки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти